Up next

Românii au Talent: Bianca Purice, număr impresionant de contorsionism!

67 Vizualizari· 31 January 2023
QPLAY
QPLAY
Subscribers
0

Românii au talent 2021: Senzațional! Bianca Purice număr impresionant de contorsionism la ”Românii au Talent”: "Totul a fost la superlativ!" Bianca Purice a revenit mai puternică și a oferit un moment de acrobație impresionant! A încântat juriul și publicul cu un moment spectaculos.

#Romaniiautalent​​​​​​2021 #BiancaPurice #contorsionism

Nu este prima oară când Bianca vine la Românii au talent. A mai fost și anul trecut și nu a mers mai departe, din cauza pandemiei. De la 6 ani, face gimnastică. Nu moștenește talentul de la nimeni din familie. Părinții dețin o firmă care se ocupă de vânzări. Bianca merge zilnic la antrenamente, a participat la o mulțime de concursuri - de unde a plecat cu medalii și cupe - și spune că își dorește să devină coregrafă.

Românii au Talent 2020! BIANCA PURICE | Număr impresionant de contorsionism!
4K Ultra HD @ https://youtu.be/KDv2g7rgiHc

#unusiunu ​​​​​#pavelbartos #smiley​​​​​​ #andimoisescu​​​​​​ #andra​​​​​​ #alexandradinu​​​​​ #florincalinescu​​​​​​ #gottalentglobal #sezonul11​​​​

✌ Abonează-te la ROMÂNII AU TALENT ✌
@ https://www.youtube.com/channe....l/UCw38UlnugC9n37zys

ROMÂNII AU TALENT 2021

Un nou sezon al celui mai bun spectacol de televiziune, presărat cu talent suprem, multe surprize, momente unice, pline de tensiune, emoție și distracție la cote maxime.

🔔 Turn on notifications to stay updated with new uploads!

LIKE | COMMENT | SHARE | SUBSCRIBE

Show more

 0 Comments sort   Sort By


Up next